Nye dekk fra Dunlop.

Dunlop ligger frampå for tiden og beviser det med å lansere ikke mindre enn 4 nye dekk – 2 for offroad, 2 for gatebruk. De fire er Geomax Enduro EN91, Trailmax Meridian, Geomax MX53 og TT100 GP Radial.

Geomax Enduro 91 erstatter gamle D909 og skal, i følge Dunlop, gi bedre ytelse på en rekke områder. Geomax Enduro EN91 bygger på erfaring fra VM-nivå: Colton Haaker brukte Geomax da han vant World SuperEnduro mesterskapet. Dekket har et bredt innsatsområde og vil tilfredsstille kravene til både amatører og proffer. Det leveres i 90/90-21 framdekk, 120/90-18 og 140/80 – 18 bakdekk.

Geomax MX53 er et crossdekk som skal gi økt ytelse på et mer variert underlag enn forgjengeren MX52. Det egner seg spesielt godt for hardpakket overflate. Dekket er lettere enn forgjengeren og gir bedre støtabsorbering. I tillegg er grep, levetid o tilbakemelding forbedret. Ny gummiblanding sikrer styrke og utholdenhet.

Trailmax Meridian er et nytt adventuredekk som er beregnet på mellomklasse og tunge adventuresykler og skal gi økt levetid og samtidig kunne håndtere kreftene i moderne adventuresykler. I følge Dunlop takler dekket både langtur og offroad, men hovedvekten er lagt på evnen til å stå lange turer og samtidig gjøre jobben i alpekjøring. Multi Tread og Hi-Silica sørger for grep ved ekstreme nedlegg eller regn. Både fram- og bakdekk har 2-lags Rayon Ply Casing kombinert med Jointless Belt (JLB)

TT100 GP radial kombinerer utseendet til det klassiske TT100 med teknologi som mestrer ytelsene til moderne retrosykler. Dekkmønsteret er i hovedsak likt TT100, men stammen har radialoppbygging med Jointless Belt.Moderne gummiblanding og Silica gjør at dekket gir gode ytelser i alle forhold. TT100 GP leveres i to størrelser til framhjulet og 4 til bakhjulet. Det gjør at dekket passer til mer enn 650 retrosykler fra 16 forskjellige produsenter.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser