Ny norsk importør for WP

– Som de fleste sikkert forstår, krever et produkt som dette kunnskap, så vel som engasjement i alle ledd. Når vi til sist har valgt å gå i gang med merket så skyldes det ikke minst entusiasmen ute blant forhandlerne for å få produktet på banen igjen, både på MX og på gatesiden. For vår del skal vi gjøre vårt ytterste for at salg/oppfølging skal fungere best mulig. Samtidig vil vi påpeke og be om forståelse for at det må påregnes en viss innkjøringstid før alle rutiner faller på plass, skriver Non-Stop Trading as i en pressemelding til Bike.

Ny nasjonalitet
WP har også nylig «byttet nasjonalitet», det vil si at utvikling og produksjon er flyttet fra Nederland til Østerrike. WP eies nemlig av KTM, og produksjonen av fjæringskomponenter er nå lagt til samme sted.
– Slik vi tolker det vil det være en stor fordel at logistikk-, utvikling/produksjons- og fraktrutiner er svært godt innarbeidet i KTM systemet, og at det også vil komme WP produktene til gode. I alle fall på noe sikt, opplyser Non-Stop Trading as.

WP produktene er å finne i Non-Stops dele- og utsyrskatalog på www.non-stop.no

Kan fjæringskomponenter fra WP være noe fra deg?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser