Ny MV Agusta-importør i Norge

MV Agusta har i lengre tid lidd litt under (i Norge) at de ikke har hatt noen stor norsk importør i ryggen. Salget har også vært deretter. I dag har derimot Erling Sande AS offentliggjort at de har fått en distribusjonsavtale med den italienske produsenten, som igjen skal sette merket på kartet.
– Erling Sande AS har i dag den store glede av å kunne offentliggjøre en ny og eksklusiv distribusjonsavtale med den italienske motorsykkelprodusenten MV Agusta. Selskapene har i lengre tid jobbet frem en avtale som skal sette det italienske kvalitetsmerket på det norske motorsykkelkartet, skriver Erling Sande AS i en pressemelding.

Størrelse teller
– MV Agusta er i en offensiv produktutviklingsperiode og satser på å styrke sin eksport og har gledelig valgt Erling Sande AS som sin distributør i Norge. Distribusjon av MV Agusta vil starte i 2014 med et selektivt, engasjert og dedikert forhandlernett, både innenfor og utenfor eksisterende kanaler, fortsetter de.

Tidligere var det Cross Centeret Snellingen som hadde ansvaret for MV Agusta i Norge, men det sier seg selv at en stor norsk importør har større forutsetninger for å lykkes med et såpass eksklusivt merke, enn en middels stor norsk forhandler. Erling Sande AS er fra før av kjent for sin import av andre motoriserte kvalitets produkter som blant annet, Suzuki, Derbi og Peugeot, og bør ha gode forutsetninger for å løfte MV Agusta fra den norske dvalen de har ligget i.

Mer om produktene finner du HER.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser