Ny motormesse på Lillestrøm

Sterke krefter med solid erfaring allierer seg over landegrensene og etablerer Oslo Motorshow. Oslo Motorshow 2010 er et nytt og spennende publikumsarrangement som vil finne sted 29. – 31. oktober på Norges Varemesse på Lillestrøm.

Show og aktiviteter
Fellesnevneren er motorinteresse; enten det gjelder motorsykler, trehjulinger, biler eller trailere. Her skal alle grupperinger være representert, inkludert alt tenkelig og utenkelig utstyr innenfor styling og rekvisita. En vesentlig del i konseptet er utstilling av «samleobjekter» og «coole biler», customstylede kjøretøy og de råeste nybilene. Show og aktiviteter står sentralt i hele konseptet.

Det store lastebilarrangementet Scandinavian Truck Trofy disponerer en egen hall, parallelt med Oslo Motorshow. Med dette flytter de fra Fredriksten Festning – for å bli del av denne store, nye motorbegivenheten.

Godt etablert i Sverige
Bak denne storsatsningen står Norges Varemesse og det svenske forlaget Fabas. De har arrangert tilsvarende messe i Sverige – Bilsport Performance & Custom Motor Show – i over 30 år. Siste gang med nærmere 80.000 besøkende. Fabas skal også lage publikumsvennlige konkurranser og kåringer, innenfor forskjellige grupper.

Vi Bike blir å finne på egen stand hvor vi tar med oss noen av de råeste syklene som er å oppdrive, i tillegg til å prakke på alle som setter beina sine i nærheten av standen vår et godt abonnementstilbud.

Er dette noe som høres fristende ut?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser