Ny modell: Indian Sport Chief

Den nye Indian Sport Chief er den desidert sportsligste modellen i Indians Chief-serie. Se den på MC-messen 3-5 mars!

Indian har lansert en Sport Chief – en ny modell i Chief-serien og de lover mer bakkeklaring, mer kraft og bedre avstemt fjæring. Med styrekåpe og sportslige egenskaper blir den en konkurrent til Harley-Davidsons Low Rider ST. Motoren er Indian’s 1890cc Thunderstroke 116 V-Twin, som oppgis til 162 Nm dreiemoment ved bare 3200 rpm. Motoren sitter i en sortlakkert stålrørsramme og mates fra en 15,1-liters bensintank. Rekkevidden skal være økt, takket være deaktivering av bakre sylinder i visse hastigheter.
Bak den nye Quarter Fairing sitter en rund TFT-skjerm og et nytt, høyt styre med maskinerte gaffelbroer og 152mm risere. Fothvilerne er midtmontert. noe som understreker sportsligheten.

101mm Digitized Dash lar deg velge mellom tre ridemodes og du kan også koble til telefonen din. ABS, Keyless og adaptiv LED frontlys som ekstrautstyr kompletterer den elektroniske utrustningen. Hjulene er skodd med Pirelli Night Dragon. Gaffelen er en KYB USD gaffel og Fox Piggyback demper er tilgjengelig som ekstrautstyr. Kompresjons- og returdemping er justerbare og fjæringsveien skal være økt med 100mm, noe som tillater opptil 29,5 grader nedleggsvinkel.

Indian Sport Chief ble lansert i går, men det er allerede klart at den blir på se på MC-messen på Lillestrøm neste helg.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser