Ny merkeforsikring for BMW motorsykler

Forsikringen skal selges hos BMW forhandlere, og gjelder både nye og brukte sykler. Forsikringen dekker ansvar, fører- og passasjerulykke og kasko, og tilbys til en gunstig førsteårspris.

Den nye forsikringen vil bli tilbudt alle som kjøper BMW motorsykkel hos BMW forhandler. Det er en fastprisløsning, der bonusnivå, alder på sykkel og type sykkel vil avgjøre prisen. Forsikringen omfatter ansvar, fører- og passasjerulykke, kasko og veihjelp i Europa. Forsikringen sikrer også at motorsykkelen ved en eventuell skade vil bli reparert ved et BMW-verksted, og at det kun vil bli benyttet originale deler. Bonus kan overføres fra bil, og man trenger ikke være totalkunde for å forsikre motorsykkelen.

– Forsikring er en naturlig del av ethvert motorsykkelkjøp, og derfor er vi glad for å kunne levere forsikringsløsningen til BMWs nye motorsykkelforsikring, sier Bente Werenskiold, leder for Allianseavtaler i If. – BMW er en seriøs aktør med lang erfaring på skadeforebygging. Vi ser fram til et samarbeid der vi både kan tilføre og lære av hverandre på dette svært viktige området for alle MC-førere, sier Werenskiold.

– Våre kjøpere er ofte voksne og svært erfarne motorsykkelkjørere. Mange av dem har kjørt motorsykkel i ung alder, hatt et opphold før de nå kjøper sykkel. Touring-sykkel er vanlig, og mange bruker dem på årlige motorsykkelturer også utenfor Norge. Vi er glad for å kunne tilby en «skreddersydd» forsikring til dem, sier Magne Eriksen, markedssjef for motorsykler i BMW Group Norge.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser