Ny klikkrekord på bike.no

Våren nærmer seg og norske motorsyklister begynner så smått å våkne fra vinterdvalen. Det viser i alle fall marstallene for bike.no. Hele 70 501 unike brukere var nemlig innom sidene våre i løpet av måneden, noe som er en økning på over 20 000 brukere målt mot samme måned i 2010.

Årets MC-Messe har selvsagt endel å si for den tidlige interessen, for normalt sett pleier ikke tallene for bike.no å være på topp før i mai og juni.

Det er likevel ingen tvil om at grepene Bike-redaksjonen har gjort i forumet har slått heldig ut.
– Vi har vært gjennom en hestekur i forumet med innføringen av moderatorer og strengere håndheving av forumreglene og nå får vi beviset på at dette har vært riktige grep, sier Eskil Bjørshol, webansvarlig i Bike.

Oppfattet positivt
– Underveis i prosessen har vi fått en del «pepper» for at vi strammet inn på hva som er lov og ikke, men jeg er ekstremt glad for at majoriteten av leserne våre ser ut til å ha oppfattet dette positivt, fortsetter han.

Bjørshol nevner også et jevnt tilsig med interessante blogger og konkurranser med fine premier som en mulig forklaring på økningen. Han er derimot klokkeklar på at bike.no ville være fattig uten forumet.
– Forumet er helt klart vårt sterkeste kort. Det er hos oss majoriteten av norske motorsyklister samles og da både for å få råd, diskutere små og store spørsmål og møte likesinnede. Det er virkelig en styrke å ha så mye kompetanse samlet bare noen tastetrykk unna, også for oss i Bike.

Nye prosjekter
Vi lover å holde trykket oppe også gjennom våren og sommeren og siste nyhet er KTM-prosjektet du finnet i menyen til venstre på forsiden. Utpå sommeren vil også tidligere B-King-bygger Yngve Kristoffersen starte på sitt nye prosjekt; å få en hauggammel Kawasaki GPZ 900R til en revitalisert baneversting.

Takk for tilliten dere lesere viser oss ved å klikke innom.

Hva bruker du primært bike.no til?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser