Ny helg, nye muligheter!

Kai Børre har hatt maks uflaks i starten på sin karriere som fabrikkfører i Supersport-VM. Uforskyldte hendelser og teknisk svikt har ført til at nordmannen står uten VM-poeng etter tre runder. Nå er bærumsmannen tent som aldri før og klar til å ta sine første poeng om så sykkelen skulle brekke i to…

Kenneth Gundersen falt fra 3. plass sammenlagt til en 9. plass, etter at han kjørte seg tom for krefter i den forrige runden og måtte bryte det siste heatet. I det første heatet ble han nummer 12. Meget synd, for nordmannen som fikk en knallåpning på sesongen i «ny» klasse og i nye teamfarger. Nå ser det derimot ut til at han er tilbake i form, helgen brukte han iallfall til å slå svenskene og vinne runden i det svenske mesterskapet.

Kvinnene inntar Tyskland
Rally di Sardegna er tredje runde VM-serien i ørkenrally, men er ennå ikke helt bekreftet. Etter to runder ligger Pål Anders på fjerdeplass, han har hittil bare deltatt i en av de to forrige rundene. Uansett lover ørkenrevens kjøring godt før Dakar-rallyet ved årsskiftet.

Fire norske kvinnelige førere skal også prøve seg i årets første runde i World Cup i motocross i Tyskland.
Etter historiens første VM for kvinner i Uddevalla i fjor, har damene endelig fått sin første World Cup i motocross, bestående av to runder. Norske førere i Teutschenthal er Anine Akre fra Lommedalen, Katrine Rye-Holmboe fra Knarrevik, Silje Vagle fra Sandnes, Irene Askeland fra Fosser og Mari Simenstad fra Hunndalen.

Full fart med andre ord!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser