Ny GP-sjanse for Fagerhaug

Det var nemlig her han vant Red Bull Rookies Cupen i 2009, og etter løpet ble gratulert av superstjernen Valentino Rossi som på sin side nettopp hadde vunnet sitt hundrede VM løp.

Norges eneste utøver noensinne i det prestisjetunge MotoGP sirkuset måtte i forkant av årets sesong innse at han ikke greide å skaffe tilstrekkelige sponsormidler for en videre satsing. Dermed ble hjelmen lagt på hylla, og det ble fullt fokus på utdanning.

Trenger fortsatt sponsorer
Godt ut i årets sesong har imidlertid unggutten fått muligheten som «vikar» i det italienske teamet WTR-Ten10 Racing. Opprinnelig var det avtalt 2 VM runder, men teamet er meget overbevist over det de hittil har sett og dermed blir det altså tur til Assen for Fagerhaug.

Så langt har teamet båret alle utgifter, men det er klart at en videre satsing mot resten av sesongen, samt 2012 vil medføre at Heggedølen må bringe med seg noe budsjett. Fagerhaug håper derfor at det et sted der ute er ett eller flere firmaer som kunne tenkt seg å bruke denne arenaen for markedsføring.

Løpet på Assen går førstkommende lørdag kl 12, og sendes live på Viasat Motor.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser