Ny Fireblade i oktober?

Vi har skrevet om dette før, men det kommer stadig mer kjøtt på beina: Rykter og indisier blir sterkere og sterkere når det gjelder Hondas nye superbike. Indikasjonene fra Honda går ut på at den blir den sterkeste rekkefireren i klassen – i praksis mer enn 202 hk. Det kan også ventes en atskillig mer raffinert elektronikkpakke enn før, kombinert med variabel aerodynamikk. Et nytt chassis er logisk å sette i sammenheng med en såpass sprek motor, men Honda fortsetter nok med bjelkerammen som de kan forlengs og baklengs.

Sykkelen er øremerket til å vinne WSBK for den japanske giganten- nederlag etter nederlag har ført til et tap av ansikt som tydeligvis ikke tolereres lenger. WSBK teamet til Honda skal dele base med Hondas MotoGP innsats i Europa.
Et av temaene som sirkulerer er hvorvidt Honda kommer til å legge seg i den eksklusive europeiske prisklassen eller om de følger tidligere praksis med en rimelig gateversjon i tillegg til en fullspekket superbike. Uansett hva som skjer – alt tyder på at en ny Fireblade slippes på Tokyo Motorshow i oktober og vi kan også med sikkerhet vente «infolekkasjer» fram til da.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser