Ny bok om kjøreglede og sikkerhet på to hjul

Boken «Survival Of The Fastest eller hvordan overleve på motorsykkel er ifølge pressemeldingen en ærlig og en smule politisk ukorrekt bok om MC-liv og kjøreglede i et sikkerhetsperspektiv.

Og selv om bakteppet er sikkerhet, er boken velsignet fri for formaninger. Her skildres moroa slik den ofte er, samt noen av de sikkerhetsprinsipper som kan være gode å ha i bakhodet for å komme fra det uten skader eller det som verre er.

– Boken skal gi en hyggelig leseopplevelse. Samtidig kan leseren i fra godstolen ta del i mange til dels hårete erfaringer – fullstendig risikofritt. En bok som denne bør jo være et must for både etablerte og prospektive motorsyklister», sier forfatter Geir Ugland Jacobsen entusiastisk.

Julegavetips?
Hvorfor ikke gi en motorsyklist du kjenner en underholdende og nyttig julegave i stedet for det obligatoriske slipset. Noe å smile av, drømme om og tenke over i kalde vinterkvelder. I tillegg til de mange historiene, krydres boken med mange morsomme og tankevekkende fargebilder fra en lang MC-karriere.

Er du interessert i mer om prosjektet har forfatteren etablert en egen infoside: www.fastest.no. Der kan du også bestille boken. Prisen er på ingen måte avskrekkende. Boken koster kr 199, + porto/eksp. kr. 50,- pr sending.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser