Ny blogg fra racingprinsessa

Hei alle sammen!

I morgen tidlig setter jeg kursen mot Spania, sommer og sol! I følge google maps så er det ca 330 mil og 30 timer med kjøring. Dere som kjenner meg vet at jeg er håpløs når det gjelder å kjøre bil, og at jeg i sommer måtte stoppe å sove minst et par ganger på turen til Karlskoga (ca 3 timer med bil). Det pleier også å være et sjakktrekk å beregne en time ekstra ettersom jeg alltid, på en eller måte klarer å kjøre feil. Jeg finnes ikke geografisk anlagt, og skylder på min mor som er nesten like håpløs som meg.

Som dere skjønner, så kan denne turen by på flere utfordringer. For å minske risikoen for å kjøre feil investerte jeg i går i en Tomtom GPS. Forventningene er skyhøye! Jeg begynner også turen rolig med ferje fra Gøteborg til Kiel.

Jeg gleder meg som en liten unge til å få kjørt litt igjen, det har gått alt for lang tid siden sist. 4 dager på Cartagena med Sundby skal bli perfekt! Været ser også ut til å bli veldig bra, eller hva?
Men, jeg hadde ikke satsa penger på yr og tar derfor med regndekk og er forberedt på det meste.

For øyeblikket er jeg pc-løs, men regner med at en eller annen har med en pc jeg kan låne så jeg får gitt en liten rapport underveis! Jeg skal også prøve å få tatt en del kule bilder jeg kan dele med alle dere på bike.

Takk for alle koselige tilbakemeldinger på forrige innlegg 🙂 Morsomt at så mange følger med.

Snakkes! #44

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser