Ny 2017 Harley-Davidson Road King Special

Den første utgaven i denne serien går tilbake til 1949, da FL kom ut på veiene. Nå i 2017 har Harley-Davidson lagt til et nytt og spennende kapittel ved Road King Special, som utstråler en ny og dristig holdning, samt en mye mørkere stil. Profilen er senket, og sittehøyden lavere.

Modellen drives av Milwaukee-Eight-motoren på 1 750 cc, som produserer 10 prosent mer dreiemoment enn motoren den erstatter i touringmodellene, og akselererer 11 prosent raskere. En ny gaffelinnsats tilbyr forbedret demping, mens de bakre demperne er designet på nytt med hydraulisk justering. Styret betegnes som en mini-ape-utgave. Det bys på fire ulike fargealternativer. Forkrommingen er kun beholdt på noen viktige motorkomponenter, mens resten gjennomgående har fått den mørke stilen.

Turbine-felgene er av svart, glanset aluminium, med 19 tommer foran og lavprofilskjerm. Salveskene bidrar til et bagger-utseende. Harley-Davidsons Smart Security System er standardutstyr på Road King Special. Reflex Linked Brakes med ABS leverer kraftig og kontrollerbar stoppeeffekt.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser