Norske Glenn-Robin Vassnes vinner av KTM World Adventure Week

Glenn-Robin Vassnes – lykkelig eier av ny KTM 1290 Super Adventure

Sommeren 2021 lanserte KTM, i samarbeid med Riser, World Adventure Week – en utfordring som gikk ut på å kjøre 1000 km eller mer på 1 uke og dokumentere kjøringen på Riser-appen. I tillegg måtte minst 4 av 7 forskjellige oppgaver løses. Konkurransen var åpen for alle motorsyklister over hele verden, uansett type og merke de kjørte. Målsettingen var å skape mer oppmerksomhet rundt mulighetene adventurekjøring innebærer. Totalt ble det registrert 25.000 kjørte timer og 1,5 millioner kjørte kilometer av deltakerne som kom fra 74 land. Største høyde som ble oppnådd var 4770 meter.

Stort øyeblikk: Glenn-Robin Vassnes får sitt første møte med sin nye KTM 1290 Super Adventure

Det gitt 7 oppgaver, en for hver dag og de som kjørte alle 7 dagene, tilbakela mer enn 1000 kilometer og klarte minst 4 av de 7 oppgavene ble med på trekningen om den store premien: En spill ny KTM 1290 Super Adventure. 1005 deltakere kjørte alle dagene og de aller fleste løste alle dagsoppgavene. Det ble også gitt dagspremier og 7 dagsvinnere ble kåret ved loddtrekning. Deltakerne kom fra hele verden – fra Chile til Ukraina og fra Canada til Europa, men den som stakk av med den store premien var en nordmann: Glenn-Robin Vassnes fra Stord. Glenn er bosatt på Stord og etter å ha fullført utfordringene gitt i World Adventure Week ble han trukket ut som vinner. Rimelig nok kalte han opplevelsen utrolig og det beskrev også opplevelsen da sykkelen ble overlevert hos Stordspeedshop A/S .
Vi i Bike benytter anledningen til å føye oss til i rekken av gratulanter og håper Glenn-Robin får mange herlige kilometer med sin nye KTM 1290 Adventure.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser