Norske førere på vei oppover i enduro-EM

Utøverne kjørte i forskjellige klasser, hvor de første femten får EM-poeng. Kristian Illidi fra Bjørkelangen ble nummer 18 lørdag og nummer 19 søndag, Alexander Nyberg fra Skedsmo endte som nummer 22 lørdag og 19. mann søndag, mens Kevin Burud fra Lommedalen kjørte inn til en 25. plass på lørdag og 22. plass på søndag.

Teamsjef Pål Anders Ullevålseter rapporterer om stor fremgang på kjøringen til alle utøverne i forhold til til første EM runde, som gikk i Italia tidligere i vår. Det var seks fartsetapper hver dag, og førerene satt over sju timer i salen i rundt 30 varmegrader. Dette ble en stor utfordring for mange av de totalt 250 førerene.

Nå nærmer de norske landslagsutøverene seg å ta EM-poeng, og det er dette som er målet i neste runde. Denne kjøres i Finland 8.-9. august.

– Vi har et relativt ferskt landslag, men vi jobber systematisk og de lærer noe nytt for hver runde, uttaler Pål Anders Ullevålseter. – Jeg gleder meg til neste runde, for det er fremskritt hele tiden. Jeg har veldig stor tro på guttene for fremtiden, de er dedikerte og tøffe. I neste runde har vi med seks landslagsutøvere til Finland.

Bildene, som viser Kevin Burud, er levert av Susanne Burud.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser