Nordmenn kjører VM

Tage Solberg (27) fra Lørenskog skal ikke bare kjøre EM-avslutningen i Cartagena 10. oktober. Han har også fått Wild-Card status under siste race i årets Supersport-VM, og dette skal kjøres på den tradisjonsrike Magny-Cours i Frankrike helgen før. Han gleder seg til å kunne måle krefter mot verdens beste førere i denne klassen.

Sørlendingen Carl Berthelsen forteller at VM Superbike i Magny-Cours blir siste stopp i år.
– Jeg har fått et wildcard i dette løpet som kjøres 3.oktober. Det blir da det andre VM-løpet i år. Da jeg kjørte på Oschersleben i mai ble jeg nr 18 og 14 og fikk med meg to VM-poeng. Ikke mange nordmenn som har vært så heldige før meg, gliser han, velvitende om at han var sistemann i mål, men likefullt sikret seg poeng.

Han ble nummer seks sammenlagt i årets superbike-NM etter en uheldig sesong.
– Jeg vet at med litt flaks og mye god trening i vinter kommer jeg garantert til å kjøre bedre og mye raskere neste år. Målet for 2005 er å VINNE. Dette målet ble satt i 2003 og skal nåes. De siste to løpene ble kjørt med en god del smerte i høyre skulder etter krasjen i Mo I Rana. Jeg slet av et par leddbånd og skulderen ble plutselig 1,5 cm lavere.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser