Nok en god VM-prestasjon av Kjetil Gundersen

Etter andre VM-runde i Spania for to uker siden gikk ferden direkte til Gouveia i Portugal for tredje runde forrige helg. Til tross for et tett program og en ukjent arena fortsetter Kjetil å markere seg.

Både krevende prøver og transportetapper
På en løpsdag kjøres det i overkant av 20 mil fordelt på både cross, enduro og ekstremenduro-prøver. Mellom prøvene kjøres det ofte krevende transportetapper. I et fuktig, varmt klima med lange prøver krever dette mye av førerne.

Måtte bryte søndag etter å ha truffet stein
Lørdagen foregikk uten nevneverdig dramatikk, og Kjetil kjørte inn til en 11. plass, med svenske Johan Edlund like bak som nummer 15. Etter søndagens to første prøver lå Kjetil på en 7. plass sammenlagt. Men under transportetappen før neste prøve kjørte han borti en stein og slo i stykker clutchpumpa. Han rakk dessverre ikke neste prøve og måtte bryte.

Hellas neste arena
Helgen 6.-7. juni skal verdenseliten igjen møtes i Serres, Hellas, og Kjetil Gundersen har med seg en 12. plass sammenlagt i bagasjen. Han var ganske sliten i kroppen etter Portugal-helgen, men regnet med å være klar igjen innen et par dager, og han gleder seg til VM-runden i Hellas.  

Foto: Conrad Rye-Holmboe

 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser