«Nitro» Nilsen debuterer i helga

Etter å ha vunnet en imponerende NM-tittel i Supersport 600 i fjor – han er tidenes yngste fører som har gått til topps på pallen i denne klassen – er han nå blitt en del av det suksessrike Kawasaki-Docshop teamet. Her skal han kjempe om topplasseringer i det åpne, tyske mesterskapet IDM, og klassen er fortsatt Supersport 600.

Som racinginteresserte vil huske, kjørte Kai Børre Andersen for dette teamet i fjor. Det endte med sammenlagtseier og VM-kontrakt for nordmannen, og dette har selvsagt vært til stor inspirasjon for unge «nitro» Nilsen.
Docshop-teamet har vært involvert i internasjonal motorsykkelracing siden 1986, og er nå inne i sin 21. sesong, og det satses i både Supersport 600 og Superbike. Christoffers teamkamerat i Superbike er tyske Stefan Nebel. Totalt består teamet av hele 14 erfarne og svært profesjonelle medarbeidere som garantert vil ivareta Christoffers interesser på best mulig måte.

Helgas løp i IDM går på Hockenheimring. Det skal kjøres totalt 8 runder i denne serien, hvor også Tage Solberg og Carl Berthelsen blir å finne på startlista.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser