MV Agusta vokser og er ikke til salgs

I 2013 økte MV Agusta salget med 20 prosent, og første kvartal 2014 viser en ytterligere økning på 22 prosent sammenlignet med samme periode i fjor. Først og fremst øker MV Agusta markedsandelene på hjemmemarkedet, der de nå står for 10 prosent av salget.

Selskapets daglige leder, Giovanni Castiglioni, forklarer selskapets positive utvikling og dementerer samtidg ryktene om at det var på vei til å selges:

– Jeg er ekstremt fornøyd både med resultatet fra årets første kvartalsrapport og salgstallene for nye Rivale 800 og Brutale 800 Dragster. Jeg er overbevist om at vi kommer til å se en lignende utvikling i andre kvartal. Jeg vil samtidig passe på å dementere ryktene som har sirkulert i italiensk presse om at vi ligger i forhandlinger med Fiat-Chrysler Group vedrørende salg av aksjeandeler. Ingen slike forhandlinger har funnet sted, og det kommer de heller ikke til å gjøre. Mitt mål er at MV Agusta skal fortsette å vokse, samtidig som det er et familiefirma som drives av den lidenskapen min far førte videre til meg og mine medarbeidere.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser