MV Agusta har noe på gang

Det har dukket opp en kryptisk teaser på Youtube fra den italienske produsenten MV Agusta. Silhuetten av en customisert Brutale-versjon og bokstavkombinasjonen RVS gravert i  metall har fått oss til å klø oss i pannen.

Visse gjetninger på internett har handlet om en første moderne retromotorsykkel fra produsenten, for eksempel en scrambler. Andre opplysninger forteller at RVS står for Reparto Veicoli Speciali – dette betyr sånn cirka avdeling for spesialkjøretøy.

Dette leder oss videre inn på at MV Agusta kan ha skapt sin egen avdeling for fabrikkbygde spesialversjoner av eksisterende modeller. En slik burde jobbe med å livsstiltilpasse motorsykler istedenfor å gjøre dem raskere; det siste ivaretar allerede avdelingen Reparto Corse.

Den senere tiden har motorsykkelverdenen vist stor interesse for byggere som har våget å sette klørne i MV Agusta. Blant de nyeste eksemplene har vi Rough Crafts karbonfiberkledde skaperverk og Deus Customs AgoTT. Dermed har produsenten fått en grunn til å undersøke muligheten for å slå mynt på dette.
 
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser