Muc Off kjedepleie – effektiv rens og smøring

Levetidsforbedring for kjeder!

Kjede og drev krever jevnlig ettersyn, rens og smøring, for best mulig komfort og levetid. Muc-off Motorcycle Degreaser, Chain Cleaner, All Weather Chain Lube er glimrende produkter til denne oppgaven. Det fulgte også med en børste for å få renset grundig ved siden av rullene på kjedet. Under dekselet over framdrevet samler det seg opp fett og smuss etter kjedespray etter mange hundre mil, og der kommer Motorcycle Degreaser til sin rett: Spray på, la det virke i 5 minutter, og fjerne det grøvste med en en liten kost eller liknende. Tørk bort resterende med klut, eller bare skyll med vann. Resultat: Gullende rent.

Kjedet bar preg av å ha blitt kjørt mye siden bytte i fjor, og her var også Chain Cleaner meget effektiv. Spray på, la det virke en liten stund og så er det bare å tørke bort med klut, eller skylle med vann. Rens grundig rundt rullene med børste. Resultatet var et kjede som både kjentes og så ut som nytt. Og med en så enkel prosess som gir et så bra resultat, så er det så mye triveligere å gjøre dette jevnlig og ofte.
Til slutt, etter grundig rens og justering av kjedet, så må det smøres. All-Weather Chain Lube ble sprayet på, og tørket av overflødig med klut. Det anbefales å gjøre dette når sykkelen er parkert for dagen, hvis ikke så har sprayen en tendens til å sprute av kjedet og grise til sykkelen. Det totale resultatet og inntrykket er meget bra. Du får et kjede som ser ut som nytt og føles like silkemykt som nytt.
Pluss: Alle tre produktene effektive og meget enkle i bruk.
Minus: Smøreeffekten til kjedesprayen kunne kanskje vart litt lenger, intenst parfymert.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser