Motorsyklister hedret terrorofrene

Det er Dagbladet som skriver at opp mot 1000 motorsyklister deltok i markeringen, en markering som ble mye større enn initiativtakeren hadde tenkt seg.

Tommy Hansen i NMCU skulle nemlig invitere rundt 30-50 facebookvenner til å delta, men endte opp med å publisere det i en åpen gruppe. Interessen var enorm og resulatet ble at motorsyklister fra hele Østlandet kom.

Kortesjen kjørte samlet fra Rådhusplassen i Oslo og ut til Utøya, der 68 mennesker ble ofre for de grusomme terrohandlingene.

Rørende
Til Asker og Bærum budstikke beskriver deltaker Jens Martin Haagensen hendelsen som særdeles rørende og forteller at motorsyklistene fikk mange positive tilbakemeldinger underveis.

– Flere bilister stoppet opp og hilste til oss. Det stod folk i veikanten og på broer som applauderte og vinket til oss – det var en særdeles rørende opplevelse, sier han. Da vi ankom det første minnesmerket ved Utøya, parkerte vi syklene og blinket med lyktene. Da strømmet det privatpersoner til, og vi ble møtt med applaus. Etterpå kjørte vi til en stor parkeringsplass like ved Sundvollen hotel, og gikk samlet ned til minnesmerket ved sjøen, hvor vi tente lys og la ned blomster.

Var du der? Legg gjerne ut dine egne bilder fra markeringen under denne saken eller send de til oss, så gjør vi det.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser