Motorsykkeldag og rebusløp

I 2010 feiret Lier motorsykkelklubb 10 års jubileum, og arrangerte i den forbindelse ett jubileumsløp, sammen med motorsykkeldag, på Tranby. Deltakelsen var god, 130 motorsyklister møtte opp og i alt 5 lag deltok på konkurransen. Etter oppfordring fra mange av de som deltok i 2010, vil vi å år forsøke å gjenta arrangementet.

Selve løpet vil også i år ha start og stopp fra klubbhuset på Tranby idrettspark, og skal foregå utelukkende på offentlig vei. Deltakerne skal innom 4 poster som ligger spredt rundt langs oppsatte løype. Løpet gjennomføres ved at deltakerne deles inn i lag på 3-5 motorsykler og første starttid vil være kl 12.00. I tillegg til at en rebus skal løses underveis, vil det også gis poeng for kjøretid ut fra en idealtid. Både kjøretid og rebus vil danne grunnlag for poeng. Vi stiller med mange flotte premier til de beste lagene. Det antas at inntil 200 deltakere vil stille i løpet. Løpet er godkjent av Statens vegvesen, og politiet.

Lokal kniving
Arrangørene håper også det skal bli litt innbyrdes kniving blant distriktets motorsykkelklubber, om seieren, da det er ett stort mc- miljø i området vårt, med mange klubber.

Også i år vil de forsøke å få til en mc-happening på Tranby, under arrangementet. Løpet gjennomføres i samarbeid med motorsykkelbransjen, og andre relevante utstillere. Det vil være tilbud om prøvekjøring av sykler. Salg av kjøreutstyr. NMCU Buskerud vil være til stede og innformere om sitt arbeid for motorsyklister lokalt og på landsbasis.

LMK står for salg av kaffe med mer ved start. Og grillmat med mer ved ankomst.

Tidsplan:
* Registrering fra kl 11.00
* Start fra kl 12.00
* Antatt siste målgang kl 17.30
* Premieutdeling umiddelbart etter siste målgang

Hvis du ikke vil kjøre løpet er du selvsagt allikevel velkommen til å besøke arrangementet denne dagen, her vil det uansett være mye hyggelig å oppleve for deg som er mc-interessert.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser