Motor-teknikk AS i Kristiansand premiereviser BMW R18

Ryggmerket la ikke demper på interessen!

Mange har lurt på hvordan den kom til å se ut – spekulasjonene og konseptene har vært mange. I dag, var det stinn brakke på Motor-teknikk AS i Kristiansand da forventningsfulle mc-interesserte stimlet sammen for å se presentasjonen av den nye megacruiseren. Presis kl 12 ble syklene avduket og jubelen blant de frammøtte sto i taket.
Motor-teknikk har fått inn hele 3 stk av sykkelen og vårt tips: De blir ikke lenge i butikken.
R18 har fått en egen, stilig Heritage avdeling i butikken, komplett med «Chesterfield» skinnsofa og klassiske motomobilia og de klassiske retrolinjene i R18 passer perfekt inn i settingen.

Morten og Henriette var forøyd med både syklene og frammøtet

Hvordan den er å kjøre? Bike powered by Motorrad får prøvekjøre sykkelen akkurat i tide til å få den med i nr 9. Hvis ikke du er abonnent har du to muligheter: Bestille abonnement eller løp til kiosken og sikre deg Bike nr 9. Det kommer i hylla 1. oktober.

PS: Ros til Motor-teknikk for å ta smittefare på alvor. Alle som skulle inn i lokalet måtte oppgi navn og telefonnummer slik at eventuell smitte kan spores. I tillegg: Rikelige anti-Bac og streng beskjed om å bruke engangshansker ved prøvesitting.
Slik skal det være! Man kødder ikke med Corona!!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser