Moto2 og Triumph på Silverstone

Foran GP-racet på Silverstone slår Triumph på stortromma og viser Moto2-sykkelen, både på Silverstone og ved Triumphs fabrikk i Hinkley.

Det blir også innsamling til Riders for Health-organisasjonen, helsearbeidere som tar seg frem med motorsykkel til øde steder i Afrika, gjennom en auksjon der høystbydende vinner en eksklusiv rundtur i fabrikken sammen med Triumphs utviklingsteam.

– Triumph er svært stolte over å støtte organisasjonen Two wheels for life ved å være en del av denne auksjonen. Vi har en masse spennende å by på, samt eksklusive priser, og vi ser frem til at en lykkelig Triumph-fan skal vinne, uttaler Paul Lilly, daglig leder for Triumph UK og Irland. 

Luca Marini (ITA-Sky Racing Team VR46), Sam Lowes (GBR-Swiss Innovative Investors), Danny Kent (GBR-+Ego Speed Up Racing Team), Isaac Viñales (SPA-Forward Racing Team), Bo Bendsneyder (NED-Tech 3 Racing Team) og Joe Roberts (USA-NTS RW Racing GP), vil sammen med den engelske Moto3-føreren John McPhee (CIP – Green Power) avduke Triumph Moto2-utviklingsmodellen, som skal stå utstilt på Silverstone foran Moto2-racet.

Rett før søndagens race kommer dessuten forrige verdensmester i World Superbike, James Toseland, til å kjøre en paraderunde på Silverstone-banen, for å vise Triumphs tilbakekomst til racing med deres 765-triple motor. 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser