Mot seier i debutssesongen

Årets sesong skulle bare være et prøveår for det unge motocrosstalenten, men foran helgens avsluttende runde i Norgescupen står den 13 år gamle jenta notert med seks heatseire av seks mulige i 85 kubikk klassen.

Dermed er det mye som skal til for at Malin ikke skal vinne cupen sammenlagt, noe som er imponerende med tanke på at det er hennes aller første konkurranseår. Hun håper selvsagt på to nye heatseire på Starmoen i Elverum.

Skadet lenge
Selv er Malin naturligvis meget godt fornøyd med sesongen både i Norgescupen og i NM hvor hun har fått prøvd seg en gang i gutteklassen, ikke minst med tanke på skadeavbrekket på 8 uker som førte til at hun gikk glipp av en sommer med cross både hjemme og i utlandet.

Nå håper hun på å strekke seg et par centimeter til neste sesong, slik at hun kan bytte til større sykkel og kjøre MX2 kombinert med MX85.

Avsluttes i helga
Men først skal hun altså kjøre siste runde i Norgescupen, samt lag-NM i Røros allerede helgen etter, noe hun også gleder seg stort til.

Årets siste og avgjørende NM-runde arrangeres på Starmoen Fritidspark i Elverum i helgen. Det er på dette stevnet Norgesmesterene i de forskjellige klassene blir kåret og premiert, så det er absolutt verdt å ta turen.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser