Møller`n er død

Atle har bidratt til å fylle Bike med bilder og tekst de siste årene, og ikke et eneste nummer siden jeg startet som redaktør i 2002 er produsert uten at Atle har bidratt – enten med tekst, bilder eller med sin kunnskap. I siste nummer har han blant annet bidratt med mange bilder og en del tekst i Racebike-spalten.

Atle var unik med sin kunnskap om norsk motorsykkelidrett. Det var alltid enkelt å ringe Atle hvis jeg lurte på noe. Han visste om alt som rørte seg i Norge når det gjaldt motorsykkelidrett. «Ring Atle» lød gjennomgangsmelodien hvis vi lurte på noe.

Nå er Atle død, og han vil bli svært savnet av oss i Bike-redaksjonen. Jeg kom hjem fra ferie i dag, og i mailboksen ligger det flere mail fra «Møller´n». Noen omhandler Kai Børre Andersen. Atle var pressekontakt både for Kai Børre og Kenneth Gundersen. Nylig hjalp han oss med bilder fra Minicrossens dag i Holmenkollen. Atle stilte opp og tok bilde av samtlige 200 unger som crosset i Kollen. Det var bare Atle som hadde interesse av å stille opp på noe slikt. Siste gang han var innom redaksjonen, var han som vanlig munter og de kjappe replikkene kom på rekke og rad.

Vi sender varme tanker til familien til Atle. Bike har mistet en viktig støttespiller, og det blir tungt å lage neste nummer uten å kunne ringe Atle når vi trenger hjelp.

Morten Broks, redaktør

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser