«Mjøsa rundt» blir endret

1. mai er som kjent motorsykkelfolkets store dag, og mange bruker denne som en slags offisiell markering av motorsykkelsesongens start. I mer enn 20 år har Minnesund vært samlingsplass for flere tusen motorsyklister. I år blir det annerledes, siden det pågår store vegarbeider i området i forbindelse med utvidelse av Minnesundbrua.
– Jeg har vært i kontakt med både politi og vegmyndigheter, og de kan ikke tillate at så mange samles på Minnesund i år. Trafikantene får kun kjøre forbi og ikke stoppe, det er kaos nok som det er, opplyser motorsyklist og kjentmann Arve Østvold.

Østvold har derfor på eget initiativ vært i kontakt med ledelsen ved Nebbenes Kroer nordgående ved Ormlia, og der ønsker de motorsykkelfolket velkommen, og legger til rette for at både vått og tørt og andre nødvendigheter kan gjennomføres.

Fortjener takk
Kroene ved Ormlia ligger ved avkjøringen til rv 180, Hurdal og Eidsvoll Verk.
– Dette fortjener kroledelsen en stor takk og honnør for, sier Østvold, og legger til at ikke alle tar slikt på strak arm.

Dermed må motorsykkelfolket og andre som vil oppleve massemønstringen, reise til Ormlia 1. mai. Det behøver ikke å bli noe dårligere enn på Minnesund, og om to år er vel alle tilbake på Minnesund, etter at den nye motorvegen er åpnet. Vegåpningen er berammet til sommeren 2011.

Sskal du kjøre Mjøsa rundt 1. mai?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser