Milano: Morten er solgt!

Som eneste norske motorsykkelmagasin er vi i Bike representert på den internasjonale motorsykkelmessen i Milano. Ikke fordi vi må for å kunne lage en noenlunde fornuftig nettdekning, men fordi det er en fordel å ha vært der og sett nyhetene med egne øyne før vi skal presentere dem for dere i Katalogen 2010.

Selvfølgelig kunne vi som 90 % av alle andre sittet på et innrøyka redaksjonslokale og rapportert om dynamiske kjøreegenskaper, forbedret fjæring, ny kåpedesign, slengt på en tre-fire bilder og et presseskriv og lent oss tilbake. Ja, kanskje til og med linket til selveste youtube. Det er fint nok det.

Men i tillegg til det overnevnte – altså publisering av ferdigtygd pressemateriale – er vi der og snakker med utviklere, designere og ingeniører for å få bakgrunnsmateriale og de litt dypere tankene bak de ulike modellene. Alt dette blir ikke publisert i forbindelse med dette jippoet av en messe, men i Katalogen 2010. Der kommer det også en komplett oversikt over samtlige modeller på det norske markedet i 2010.

Morten går altså bare rundt og sikler på S1000RR. Jeg skjønner ham godt!

Hva ville du valgt dersom du hadde frie budsjettøyler i 2010?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser