Michelin + Duells = sant

– Duells har en sterk posisjon på det skandinaviske motorsykkelmarkedet når det gjelder dekk, men også for andre produkter i segmentet, sier Anders Svensson, nordisk markedssjef for motorsykkeldekk i Michelin,i en pressemelding. – Samarbeidet med Duells vil gi oss en mer effektiv distribusjon av Michelins motorsykkeldekk til våre kunder. Dette vil gagne så vel forhandlere som konsumenter fremover.

Samarbeidet med Duells betyr at Michelin får tilgang til mer enn 1200 forhandlere i Norge, Sverige og Danmark. Dette forhandlernettverket gjør Duells til en av Skandinavias største distributører av motorsykkeldekk. For Michelins eksisterende forhandlere innebærer det nye samarbeidet at de også får tilgang på et bredere sortiment av motorsykkeltilbehør fra én leverandør.

Duells er et svensk selskap med hovedkontor i Gøteborg og 75 ansatte. Duells personale vil gjennomgå en kommersiell og teknisk opplæring i Michelins produkter for på beste måte å kunne møte kundenes forventninger og krav.
– Samarbeidet med Michelin innebærer at vi markedsfører og selger ett og samme dekkmerke i hele Skandinavia. Vår strategi er å ha de sterkeste internasjonale varemerkene og distribuere dem i alle de tre skandinaviske landene, og da er Michelin det fremste valg vi kan gjøre innenfor mc-dekk. Michelin har mange testvinnende produkter i sitt sortiment, og vi ser frem til dette samarbeidet, sier administrerende direktør Bjørn Johansson i Duells.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser