Mer motorsykkel for pengene!

Bike Katalogen 2006 er nå i salg i butikkene. Her finner du 132 sider spekket med snadder for alle oss som synes motorsykler er noe av det beste verden har skapt.

I år finner du nærmere 400 modeller i Katalogen. Nyhetene er mange etter messene både i Paris og i Milano. Du kan også lese om nyhetene fra messen i Milano.

Men aller mest gledelig er det at prisene på mange av de mest populære syklene utvikles i riktig retning. Alle de gromme 1000-kubikkerne selges nå som laveffektsykler. Både Suzuki GSX-R1000, Yamaha YZF R1 og Kawasaki ZX-10R selges for under 180 000 kroner. (Pris på ZX-10R var ikke klar da Katalogen gikk i trykken, men denne vil koste 176 900 kroner.)

Til sammenlikning kostet R1 i laveffektversjon 184 900 kroner for fem år siden. Med tanke på prisstigningen som har vært de fem siste årene, viser dette at prisene på disse har falt betydelig.

Og velger du å kjøpe ny sykkel med laveffekt, så kan du regne med redusert pris på forsikringen. Stadig flere rapporterer til Bike om lavere forsikringspriser på nye motorsykler.

Du kan lese mer om dette på side 7 i Bike Katalogen.

Kan du tenke deg å kjøpe sportssykkel med laveffekt?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser