Mener det er full åpenhet om tall i NMF

Motocross er den desidert største grenen i motorsykkelseksjonen og den er ledet av grenleder Harald Tufthaug som har vært grenleder i ett år. Under helgens MSK (motorsportkonferansen) på Gardermoen var det derfor naturlig for Bike å ta en liten prat med grenlederen om hvordan han opplever det som har vært sagt rundt åpenheten om tall og budsjetter.

Har alltid fått tilgang
– Jeg har god dialog med NMF vedrørende lisenstall og har aldri opplevd at vi ikke har fått tilgang til dette på rimelig kort varsel. I år fikk vi en oppdatering i av lisenstall pr 31. juni, så fikk vi en ytterligere oppdatering i slutten av sept, på denne måten var vi godt forberedt og hadde god til å se på budsjetter i forkant av Nordisk møte og årets Motorsportkonferanse, sa grenlederen.

Tufthaug presiserer også at det praktiseres god åpenhet fra han og videre ut til klubber som tilhører motocrossgrenen.
– Alle regnskapstall og budsjetter legger vi frem for vår gren på MSK hvert år, det gjorde vi også i år. Her får klubbene god tid til å spørre om alle poster og annet de lurer på, sa Tufthaug til Bikes utsendte.

Godt samarbeid
Han legger også til at han har et nært samarbeid med de andre grenlederne og kan ikke erindre at det har vært noe frustrasjon for de andre eller.
– Dersom det har vært noe om dette har det ivertfall ikke blitt tatt opp med oss andre som er grenledere, avsluttet Tufthaug.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser