MCM Classic Bike – nytt livssstilblad om motorsykler

Gerry Nordström, som representant for den nye eieren av MCM, gir det første nummeret av MCM (Takk til Inge Perrson-Carleson!) til den nye sjefredaktøren Peter «Äpplet» Dahlbom

15.juni 2020 ble det inngått nok en historisk sammenslåing i bladbransjen, denne gangen mellom MCM Förlag/Hallinta AB og Motorrad Nordic AB. MCM og Classic Bike er Skandinavias ledende blader inn bygging, biker og klassisk og de gjør nå felles sak for å bli enda sterkere og lage et enda bedre livsstilsblad om motorsykler.
Siste ordinære utgaver av de to blir MCM nummer 4 som kommer ut 9. juli og Classic Bike nr 6 på samme dato. Kommende nummer av det nye bladet heter MCM Classic Bike. De fleste av MCMs medarbeidere følger med videre for å arbeide med det nye produktet under ledelse av nyutnevnt sjefredaktør Peter «Äpplet» Dahlbom og vår legendariske fotograf
og layout-mann Ola Österling.

Den nye redaksjonen får den spennende oppgaven å gjøre de to meget leseverdige bladene MCM og Classic Bike til Skandinavias absolutt beste blad for alle dere som er interessert i bygging, custom og klassisk. Første utgaven følger Classic Bikes nummerering og blir derfor nr 7 – ute 6. august. Det nye bladet får topp teknisk kvalitet, 225 x 298m, 84 sider, limt rygg og lakket omslag.
«Dette gir oss en klart ledende posisjon i Skandinavia når det gjelder Bygg, Custom og Klassisk. Det nye bladet vil kombinere det beste av to verdener i et helt nytt og spennende produkt» sier Peter Dahlbom. Første nummer kommer, som sagt, 6. august.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser