MC Touring Norway: Opplev Norge på to hjul i sommer

Pressemelding:

Terje Bredal i MC Touring Norway satser på motorsykkelturisme, i første omgang Vestfold og Telemark, men satser også på organiserte turer i hele Sør-Norge, fra Trøndelag i nord til Lindesnes i sør. Planen var å få utenlandske motorsykkelturister til Norge, men i år, grunnet Korona situasjonen, vil Terje vise frem Vestfold og Telemark til norske turister fra motorsykkelsetet.
Motorsykler, MC og turkjøring har alltid vært hobbyen og lidenskapen til Terje og han har lenge tenkt at dette er noe han også ønsket å tilby flere.63-åringen har drevet Speed MC på Skolmar i over 13 år. I alle disse årene har han gått med en drøm om å gjøre motorsykkel og motorsykkelturer enda mer tilgjengelig for folk flest. Derfor vil han og kollegaene på Speed Motorcenter opprette selskapet MC Touring Norway som skal satse på motorsykkelturisme i Norge.

Turer på motorsykkel er en fantastisk måte å vise frem vårt fabelaktige land på. Vi har fantastiske landeveier for motorsykkelkjøring, med historiske landemerker og idylliske plasser som perler på en snor, mener Terje Bredal. På turene legger Bredal blant annet inn et besøk på mange av de vakre og historiske steder som vi har å by på. Heddal stavkirke, Vemork, Rosendal, Hardanger, Suleskard og Lysebotn, Jotunheimen, Romsdalsalpene,
via de mange fantastiske veier og steder over hele Sør-Norge.–Gjennom samarbeid med De Historiske hotel &spisesteder og kan vi derfor tilby helt spesielle opplevelser både på og av sykkelsetet. Når vi er ferdig med dagens kjøring, som stort sett er etapper på 25-30 mil,
kan vi finne roen, gjerne over en aperitiff, historiefortelling om det sted vi overnatter på, får et utsøkt måltid lokalprodusert og kortreist mat. Alt dette i historiske omgivelser med suverent vertskap, hyggelig kameratskap når vi sitter og snakker igjennom dagnes kjøretur og opplevelser, forteller Bredal.

Byr på godt vær og godeopplevelser–
Alle våre turer baseres på og tar hensyn til vær og vind, samt kjøreferdigheter og sammensetningen av gruppen som er på tur. Vi fullfører planlagt dagstur uavhengig av kjøreforhold, men vi tar den veien som byr på de beste opplevelsene den gitte dagen, forteller Terje Bredal. Friheten du har med en motorsykkel versus en bil er noe av det beste med å velge sykkel. –Vi kommer jo frem nesten overalt med syklene våre, messer Bredal før han fortsetter;–I all hovedsak kjører vi på asfalt, men vi holder oss unna motorveier og hovedtrafikkårer. Vi velger heller de mange idylliske landeveiene og stikkveiene som landet byr på.

Håper på utenlandske turister neste sommer
Neste sommer håper Bredal at han igjen kan invitere utenlandske turister med på tur.
–Ja, det håper jeg virkelig, og jeg må si jeg gleder meg til å ta imot folk fra hele verden for å vise frem det fantastiske landet vi bor i. Men i år blir det altså fokus på norske motorsykkelturister for Terje Bredal og MC Touring Norway.
–Det kommer til å bli knallbra, så nå håper jeg folk kjenner sin besøkelsestid og booker tur. Vi har begrenset med plasser på turene våre, så her er det bare å kline til, avslutter en entusiastisk Bredal.
Les mer på www.mctouringnorway.no

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser