MC Touring Education 2015

Norges Motorsportforbund ( www.motorsportforbundet.no) er delt i seks regioner geografisk sett – Region Nord, Midt, Innlandet, Vest, Sør og Øst. Region Øst arrangerer førstkommende lørdag MC Touring Education 2015, et førerutviklingskurs for registrerte touringmotorsykler fra hele landet. Det blir organisert kjøring både på asfalt og grus med tre instruktører fra Tango MC (www.tangomc.no), samt Torgrim Lauten, som har kjørt verden rundt og jobbet som instruktør i Touratech i en årrekke. Det skal trenes både på landevei/grusvei i Rømskog og svingteknikk på bane. Asfalttreningen vil foregå på gocartbanen på Trøgstad. Det er ikke mulig å ha med passasjer denne gangen.

Arrangementet har base på Rømskog Spa Hotel ( www.romskogspa.no), og sekretariatet og utstillere er tilgjengelige fra fredag kveld til og med lørdag kveld. Stenby Camping kan benyttes for overnatting i medbrakt telt og med fri disposisjon av sanitæranlegget.

Arrangører opplyser at pris per deltaker er 1 350 kroner, inklusive lunsj på lørdag.

Du kan klikke deg inn på www.nmfregionost.no for fortløpende info. Her skal det ligge påmeldingsskjema og all øvrig detaljinformasjon. Ellers finner du mer informasjon på plakaten til høyre.
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser