MC Oslo ny Honda-forhandler

Kellox og MC Oslo har inngått en samarbeidsavtale for salg og service av Honda motorsykler og mopeder i Oslo. Dette området er det desidert største markedet for motoriserte to-hjulinger, og representerer i overkant av 20 % av landets totalsalg.
– MC Oslo har gjennom mange år forhandlet produktene fra Vespa, Gilera, Piaggio og Kymco fra søsterfirmaet Loxkel as, samt Shoei og HJC Hjelmer fra AS Kellox. Dette gjør at vi er veldig komfortable med et utvidet samarbeid med MC Oslo, sier en godt fornøyd salgssjef for Honda, Anton Vestavik. – Vi har stor tro på at denne avtalen skal bli en suksess og gi både nye og eksisterende Honda kunder en positiv opplevelse.

Bygger Honda-utstilling
Også MC Oslo-sjef Kåre Vaskinn er fornøyd med nyheten.

– Vi har stor tro på at Honda skal gi oss et ytterligere løft og gleder oss til å kunne markedsføre og selge motorsykler fra verdens største motorsykkelprodusent. Vi er både stolte og glade over å bli valgt som Honda-forhandler og ønsker alle Honda-kunder velkommen til oss. Vi bygger nå opp en ny flott Honda utstilling i våre lokaler, samt at opplæring av både salgs- og teknisk personell er i rute, slik at vi er klare for kommende sesong, sier han i en pressemelding.


MC Oslo vil markedsføre alle Honda sine MC produkter, fra Honda Vision 50 scootere opp til Honda Gold Wing 1800. I tillegg vil verkstedet være Honda autorisert for alle dagens nye og eldre modeller, slik at alle Honda kunder, både nye og gamle, skal være godt ivaretatt også i tiden fremover.

Avtalen med MC Oslo er nemlig et ledd i at Tempodia (eier av Kellox, Loxkel og Motorport) har bestemt seg for fokusere hovedsaklig på importørviksomhet. Det betyr dermed at Motorport Oslo avikles i løpet av våren. Motorport Drammen fortsetter som normalt.
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser