MC OSLO har hatt en eventyrlig salgsstart på MC-sesongen

Daglig leder Kim Harald Jøranli gleder seg om en fantastisk start på 24-sesongen. Nå ser han frem til varmere tider og nydelig MC-vær!

Pressemelding: MC Oslo har hatt en eventyrlig start på sesongen, som startet tidligere enn forventet forteller daglig leder Kim Harald Jøranli hos MC Oslo. Som en av de største forhandlerne av nye og brukte BMW og Honda ligger MC Oslo helt i toppen av salgsstatistikken. Alle de 30 ansatte har hatt mer å gjøre tidlig i sesongen.

MC bransjen opplever en fin og tidlig vekst med en økning på ca 15 % iforhold til fjordåret. Kim Harald Jøranli er glad for at det gode nysalget også gir god tilgang til mange nyere og svært interessante innbyttesykler i alle prisklasser.

En stor del av årsaken ligger i at både BMW og Honda leverer mange spennende nyheter i 2024. Begge disse merkene har mange modeller i både A1, A2 og A klassen. Alle modeller som passer det norske markedet og den Norske motorsyklisten svært godt.

Årets største salgvinnere
De største nyhetene som virkelig nyter stor interesse er nok BMW R 1300 GS, F 900 GS Adventure, den nye R12 serien og Honda NX 500. Honda sin nye CB 650 R med e-clutch blir nok også en svært interessant model for mange forteller Jøranli. -Og best av alt, de fleste nyhetene er tilgjengelige for prøvekjøring hos oss nå. Hele porteføljen til BMW og Honda er forøvrig både stor, interessant og bra tilføyer han.

Tre viktige nyheter som nyter stor interesse: BMW R 1300 GS, BMS F 900 GS og Honda NX500.

Med så mange nyheter og et så godt brukt sortiment er det absolutt mulig for alle å finne noe man liker i vår portefølje, sier Jøranli. Han tilføyer at MC Oslo vil slippe flere spennende nyheter gjennom denne sesongen, alt av stor interesse og relevans for de som finner sin store lidenskap i motorsykkelen. -Og vi er rigget for å ta vare på sykkelen din for service og vedlikehold. Vi har utvilsomt et av det største og beste tekniske miljøenede i Norge og det kommer deg og din sykkel tilgode tilføyer han.

Salget øker på nett
Så langt i 2024 ser vi at nettsalget øker, langt over våre forventinger. Våre leverandører har fylt netttbutikken til randen MC-utstyr og kjøreutstyr som takket være våre digitale arenaer nå er tilgjengelig døgnet rundt tilføyer Kim. Her vil du også finne mye spennende motorsykkelstoff gjennom hele sesongen så følg oss gjerne i disse nyhetskanalene.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser