MC-messen med rekordmange nyheter

Som en positiv konsekvens av EUs nye utslippskrav (Euro 4) har det til 2017-sesongen kommet mange nye modeller og oppgraderinger. Disse stilles selvsagt ut på MC-messen. Som mange er kjent med, arrangeres den store MC-messen annethvert år på Lillestrøm, og den 10. mars åpner dørene.

– Det er nesten ti år siden sist vi har kunnet by på en så komplett MC-utstilling som i år, sier messegeneral Tommy Larssen fra Norges Varemesse. Han forventer at besøkstallene vil overstige 20 000. Det er nå 13. gang at Motorsykkelimportørenes Forening (MCF) og Norges Varemesse samarbeider om dette publikumsarrangementet.

Larssen trekker frem at elektriske motorsykler og modifiseringer er trendy, og tenker på at mange motorsykkelprodusenter selv utvikler komponenter som er ment som styling og modifisering av egne modeller. 

20172002114519.jpg?itok=Gaj8DpOG

I likhet med 2015 loves det et forrykende innendørs show med André Villa og både norske og internasjonale FMX- og BMX-utøvere.

Vi i Bike stiller selvsagt sterkt med egen stand på messen. Besøk oss på plass C03-27. Messen åpner dørene fredag 10. mars. Mer informasjon finner du på messe.no/mc.
Åpningstidene er: Fredag 12-20, lørdag 10-18 og søndag 10-17.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser