Mc-messe i København

Snart vår og alle gleder seg!

Motorentusiastene i Danmark har to messer de kan besøke i løpet av to helger. For å se hva de hadde å tilby besøkte vi den i København sist helg. Messen i Herning helgen før kunne, i tillegg til utstillere, også by på Supercrossløp på kvelden. Der stilte vårt eget supertalent Håkon Fredriksen til start blant mange internasjonale toppførere og han klarte å komme på andreplass. Ikke akkurat dårlig for en 17-åring.

Utstillingslokalet Bella Center rett på utsiden av København sentrum passet godt som messeområde, ettersom det ikke var altfor stort. Det gjorde at besøkende lett kunne finne frem til sine favorittsykler. Motorrad Danmark hadde egen stand hvor de presenterte de fleste merker og hvor de også viste frem nyvinninger som airbag-vest og i tillegg hadde korte foredrag om alt innenfor mc-verdenen. En fin avveksling for de besøkende og nyttig informasjon fra produsentene. De fleste store som BMW, Yamaha, Honda, Suzuki, KTM, Indian og Harley Davidson var til stede, men også de mindre fikk plass inne i hallen. Klubber, customverksteder og ettermarkedsprodusenter var tilstede med egne stands.

MFF (Motorcykel Forhandler Forening) var plassert midt imellom to store utstillere og presenterte sitt budskap om motorsykkelsikkerhet. Hugo Rasmussen, en velkjent skikkelse i Danmarks mc-miljø, er primus motor for denne foreningen og han brenner skikkelig for motorsyklisters ve og vel. Han jobber for at myndighetene heller skal legge til rette for motorsyklister i stedet for å stikke kjepper i hjulene for dem som ser verdien av flere to-hjulinger på veien. Slike mennesker jobber og sliter for at våre rettigheter skal bli hørt og er et forbilde for andre, tilsvarende foreninger.
Samarbeid over landegrensene er uansett noe alle kan lære av.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser