MC-festival på Rudskogen Motorsenter 3.-4. august

Den første helgen i august inviterer MC-akademiet til MC-festival på Rudskogen.

MC-akademiet inviterer til egen MC-festival første helgen i august. Her blir det utstilling av motorsykler med seminarer om trafikksikkerhet der fokus er på yngre førere.

MC-akademiet er en medlemsstyrt organisasjon som har som overordnet målsetting å bidra til å få ned antallet motorsykkelulykker på norske veier. MC-Akademiet Norge sine kurs er godkjent av flere forsikringsselskaper og godkjent av Statens vegvesen, kursene gjennomføres etter vegtrafikkloven og forskriften om kjøring på lukket bane.

Demokjøring og utstilling av motorsykler
Av utstillere kan nevnes Yamaha Oslo (Yamaha Vinterbro AS), Alf Graarud Motor, Askim MC, Big Twin, LEKS Motor, Løvaas Motor, NMCU, Monsterbike, Salvesen og Sønn og Spinnin Wheel. Flere kommer. Sjekk nettsiden mc-a.no for info. Det blir selvsagt anleding til demokjøring av flere modeller, så her er det bare å ta turen innom Rakkestad i Østfold de to dagene MC-festivalen holdes.

Stein Ove Salvesen (t.v) er blant initivtagerne til MC-festivalen!

Stein Ove Salvesen som jobber hos Yamaha Oslo og Lars som jobber hos Alf Graarud er blant initiativtagerne til årets festival. Begge er aktive i MC-akademiet er kan love full fart og mye MC-glede under årets MC-festival.

Program og mer info kommer på nettsiden til MC-akademiet: mc-a.no

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser