Martin og McGuinness klar for IOMTT med Honda

Honda Motor Europa skal erstatte den mest suksessrike 1000-kubikeren i Isle of Man TT, Honda CBR 1000RR Fireblade, med en ny modell. Den erfarne teamsjefen Neil Tuxworth hadde den behagelige jobben å finne to førere til de nye real roadracing-kittede SP2-versjonene av sykkelen som skal kjøres under Isle of Man TT og North West 200.

Legenden John McGuinness var selvsagt, da han har en lang historie hos Honda, og imponerende 23 seire på Isle of Man. I år er han fast bestemt på å ta tilbake runderekorden som ble overtatt av Michael Dunlop; han presset sin BMW S 1000RR til en gjennomsnittsfart på 214,7 kilometer i timen rundt Mountain Course.

Neil Tuxworth klarte så å overtale Guy Martin til å vende tilbake til racingen etter et fravær der motorsykkelguruen fra den britiske småbyen Grimsby har hatt en mengde andre prosjekter å fokusere på. I bagasjen har han seire fra Ulster GP, Scarborough Gold Cup, Armoy, Cookstown og Southern 100. På Isle of Man har han vært på pallen 15 ganger, og nå er målet en seier.
– Honda har et bra team, og Firebladen har alltid vært et fryktet våpen på veien. Jeg ser frem til å prøve å vinne med den nye motorsykkelen, uttaler han i Hondas pressemelding.
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser