Márquez raskest i går

Márquez kjørte ikke mandagens test, men har valgt å fokusere på tirsdagen og onsdagen. Han kjørte to ulike prototyper, og han satte raskeste tid på runde nummer 75 av 77 på en maskin fra midten av sesongen.

– Etter feiringen var vi tilbake på motorsykkelen i dag, og jeg følte meg komfortabel fra begynnelsen, uttalte Márquez i går. – Dagens test var viktig, for vi kunne samle mye data og teste to ulike maskiner; prototypen vi allerede har kjørt på Misano, og en ny som er blitt tatt inn spesielt til denne testen.

Det så ut som Márquez skulle krasje en gang inn i sving seks, men han lyktes å få Hondaen opp igjen ved hjelp av albuen.

Hayden har hatt positivt møte med den nye Hondaen.
I løpet av mandagen fikk mange førere mulighet til å vurdere utstyret for 2014. Men Hayden måtte vente, da teamet kun hadde en Honda RCV1000R til disposisjon, og teamkollegaen Hiroshi Aoyama var først ut. Haydens bestetid var cirka to sekunder saktere enn Márquez, men han var fornøyd med dagen.


– Det var spennende å få jobbe med det nye teamet og den nye sykkelen. Det er et nytt prosjekt og vi har mye jobb foran oss, men det er dette som gjør det spennende, sier Hayden.

– Jeg likte virkelig mitt første møte med sykkelen. Det er mye å lære, og jeg trenger å bygge relasjoner med mekanikerne, men jeg er veldig fornøyd med den første testen.

De øvrige førerne fortsetter å teste materialet. Klikk her for å se samtlige tider fra tirsdagens test. I dag er den tredje og siste testdagen på Valencia.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser