Maktdemonstrasjon av Ullevålseter

Fredagen ble en helsvart dag for Pål Anders Ullevålseter, som måtte bryte løpet. Det resulterte i en smertefull tidsstraff, og han falt helt ned til 18. plass sammenlagt. Men i går var han klart best og vant med hele 4 minutter på sammenlagtsleder Paolo Ceci. Luis Miguel Oliveira kom på tredjeplass, 19 minutter bak. 

– Jeg var kjempefrustrert i går, så i dag følte jeg virkelig for å gi ekstra gass. I tillegg er det veldig motiverende å starte sist. Målet blir jo å kjøre forbi så mange som mulig. Den følelsen man får når alt går etter planen, er jo veldig deilig. Ja, det føles godt å vinne! Jeg trengte den boosten etter dagen i går, fortalte Pål Anders etter målpassering lørdag.

Ullevålseter startet sist i løpet og kjørte forbi nesten alle; det var kun fire førere foran ham ved målgang.

Kristian Felix Jensen er den eneste av nordmennene som fremdeles har en mulighet for en topplassering. I går så det lovende ut, han kjørte svært bra under midten av løpet, og lå langt oppe på listene. Men så kjørte han dessverre 35 minutter i feil retning. Han endte på en 12. plass, og har klatret opp til en 10. plass i sammendraget.
Det er selvsagt Pål Anders Ullevålseter svært fornøyd med. 

I dag er det hviledag, og førerne får sjansen til å nullstille seg etter mange strevsomme dager i salen.

 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser