Lyst på MotoGP-sykkelen til Colin Edwards?

CRT var en klasse i MotoGP der målet var å gjøre det billigere å delta og få inn flere team. I 2014 er CRT erstattet av den nye Open-klassen. En av fordelene med CRT var som sagt at teamene eide motorsyklene de kjørte selv, og dermed kan de gjøre hva de vil  med dem i etterkant.

Teamet til Colin Edwards, NGM Forward Racing Team, har bestemt seg for å selge de to motorsyklene sine. Den ene tilhører Edwards, og den andre hans teamkollega Claudio Cortis. Maskinene har ZX-10R-motorer som trimmes av franske Akira og gir over 245 hestekrefter. Kjøreklar vekt er 157 kilo, og selvfølgelig er de utstyrt med Öhlins-demper, Brembo-kalipere og eksosanlegg fra Akrapovic.

Motorsyklene skal auksjoneres bort av Historics At Brooklands lørdag 7. juni, og prisen er antydet til 62 000 pund. Det er sjelden en MotoGP-sykkel selges, så sannsynligvis går prisen opp under auksjonen.

På kjøpet får en teste motorsykkelen sammen med en mekaniker fra FTR som sørger for at kjøperen får vite alt om modellen. Kjøperen får også to VIP-billetter til MotoGP Silverstone i august.

Les mer her:
http://www.historics.co.uk/buying/auctions/2014-06-07/motorcycles/2013-forward-ftr-machine-ridden-by-colin-edwards.aspx?p=

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser