Lyst på messebilletter?

Motorsykkelsesongen er over de aller fleste stedene i Norge, men Bike har ikke gått i vinterdvale. Vi har begynt å tenke 2007 for lenge siden, og vil du vite hva som skjer i motorsykkelverdenen i tiden fremover, er Bike et must. Bike er nemlig Norges desidert mest solgte og leste motorsykkelmagasin. Og ingen tester og prøvekjører like mange sykler som Bike!

Snart er Bike Katalogen i handelen (fra 30. november) og denne inneholder priser, fakta og omtale om alle motorsykler som selges på det norske markedet. Hvis du planlegger å kjøpe ny sykkel, så MÅ du ha denne!

Julegave til deg selv?
For øyeblikket lager vi Bike nummer 2/2007 som blant annet inneholder prøvekjøring av nye Yamaha R1, test med nye Kawsaki Versys mot Suzuki DL 650 V-strom og rykende ferske italienske nyheter fra messen i Milano. Du kan også lese prøvekjøring med nye Harley-Davidson Night Rod Special.

Nå gir vi deg som av en eller annen grunn ikke er abonnent et knakende godt tilbud! Tegner du deg som Bike-abonnent nå gir vi deg to billetter til en av de største motorsykkelbegivenhetene i Norge i 2007, motorsykkelmessen i Lillestrøm 9-11 mars.

I år tok over 23 000 mennesker turen innom messen for å sjekke de siste nyhetene, kapre fantastiske tilbud eller bare for å slå av en motorsykkelprat. For fattige 469,- kroner får du altså 2 messebilletter, 10 utgaver av Norges største motorsykkelblad og en haug med gode leseropplevelser.

Hvorfor ikke gi deg selv en fantastisk julegave?

Send en mail til eskil@bike.no med navn og adresse så fikser vi resten for deg.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser