Luksustouring med nye Indian Pursuit

Indian Pursuit – luksustouring på amerikansk, men med moderne teknologi

Indian Pursuit er den mest teknisk avanserte motorsykkel Indian noen gang har laget. Utgangspunktet er den allerede meget kapable Challenger og Pursuit bruker samme PowerPlus motor. I tillegg har den mer
komfort og mer touring godsaker, noe det Indian beskriver som «den kresne touringføreren» vil sette pris på. Med tanke på kilometersluking har Pursuit fått ny kåpe og bedre værbeskyttelse i form av større vindskjerm og mer omfangsrik kåpe. For å gjøre turen enda mer bekvem: Større og mer luksuriøst polstrede seter for begge om bord – selvfølgelig med varme.

Infotainmentsystemet er det samme som på Challenger og kan det meste – bortsett fra å tilberede T-bone steak. Fjæringen bak er elektronisk justerbar slik at føreren kan regulere forspenn under kjøring. Den romslige toppkofferten og to sidevesker. Bakparten domineres av en toppboks som kun kan beskrives som gigantisk. Sammen med sideveskene er det plass til 130 liter bagasje, noe som sies å være mer enn nok for to mennesker på ferie. Chassismessig finner du premium Brembo Monobloc kalipere som ikke bør ha noe problem med å stoppe touringskipet.

Fargemessig er det 6 alternativ å velge mellom. Toppmodellen er lakket i noe som kalle Alumina Jade.
Pris? Vet ikke ennå, men det kan vel lønne seg å ha en forståelsesfull livsledsager når huset skal pantsettes ….

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser