LØRDAG 25 september: Open House hos Lazy Boyz i Oslo

Nytt av året: Harley Davidson Sportster S – nytt design og nye løsninger tar Harley inn i fremtiden

Etter en lang periode med mange utfordringer og en annerledes tid kan vi nå endelig glede oss over at samfunnet åpner opp igjen. Dette betyr også at vi er veldig glade for å kunne invitere våre kunder til Open House igjen lørdag 25 september. Vi kjører som vanlig litt utvidet åpningstid og har som alltid en god del å by på. Vi åpner kl 10:00 og holder på til kl 16:00. Vi fyller opp bruktavdelingen med masse tilbudsvarer og rigger plass ute for duoen J Ram Duo som sørger for god atmosfære, stor utstilling av bruktsykler og HOG Oslo hjelper oss som vanlig med grilling og servering. Alle våre ansatte er til disposisjon, enten det gjelder tilbud på nye sykler, forespørsel om vinterlagring eller
kanskje du planlegger å oppgradere din sykkel for neste sesong. Ta med en god venn og ta turen innom Alnabru.

Royal Enfield Meteor 350 – retro for avslappet livsstil

Etter en vår og sommer med mangel på sykler, har vi nå endelig fått den nye Meteoren på bildet til Alnabru. En morsom, rimelig nyhet på 350 ccm som pressen roser opp i skyene (igjen). Vi har en demosykkel av alle modeller du kan prøvekjøre, og nå har vi også fått ny leveranse av populære Himalayan, Interceptor 650 og Continental GT.
Trenger du hjelp til oppbevaring, stell og pleie av din motorsykkel i vinter? Vi har plass til mange sykler, selv om det står noe annet en Harley-Davidson på tanken. Vi har en liten skammekrok innerst i lokalet for Yakahoki sykler også.
Ta kontakt med verkstedet på 22907804 eller 22907805, eller bestill plass på workshop@lazyboyz.no (mailto:workshop@lazyboyz.no) . Vi gir 20% på dekk fra Dunlop og Bridgestone for våre vinterlagringskunder, og vi tilbyr også service, oppgradering eller shining av din sykkel. Da står den nyladet og klar til nye eventyr på våren 2022.
Prisen på lagring inklusiv vask og en sikkerhetskontroll før uthenting er kr 3500,-.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser