Livskvalitet i regn og søle

Tro det eller ei, men innimellom trenger også vi motorsykkeljournalister litt hverdagsflukt. Spesielt når vi jobber med masse tall og tabeller.  Om ettermiddagen kom den etterlengtede oppringningen, og jeg sprang ned til garasjeporten. Utenfor sto min nye KTM 690 Enduro R ’10. Ragnar fra Funbike gikk raskt gjennom detaljene før den fikk trille ned i garasjen og vente.

Jeg satt og verket mens jeg fullførte dagens arbeid. Regnet begynte å falle stadig tettere utenfor redaksjonsvinduet, men rundt en time senere brydde jeg meg fint lite om dette. Jeg hadde ventet med lengsel og smerte i ganske mange måneder, og da 690-en til slutt ankom, kunne verken regn eller regneark stoppe meg. Så jeg kastet meg med iver og glød opp i salen og dro til nærmeste grustak. I kulde, mørke og regn fortsatte jeg å leke til jeg glemte tid og sted.

Noen umiddelbare refleksjoner: Det er ikke optimalt å kjøre med mørkt visir en marskveld, jeg trenger flere vaskepoletter, og fy f … for en fin sommer det kommer til å bli!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser