Lite nytt fra Honda i Køln

Foreløpig har vi særdeles lite å fortelle dere som sitter å venter på nyheter fra den internasjonale motorsykkelmessen INTERMOT i Køln, men litt skal du få.

Pressevisningene har såvidt startet og Honda var den første av de store produsentene som viste verden hva de hadde pønsket på det siste året.

Hittill rapporteres det om en jubileumsmodell med ny lakk av CBR 1000 RR. Modellen er for anledningen utstyrt med ABS. Ellers er det lite nytt.

Ny av året er modellen CBF 125, ifølge Honda en lettkjørt lettsykkel eller et bensingjerrig pendlerverktøy. Tanken skal holde opp til 60 mil, sa Hondas europasjef for en stund siden. Teknisk info og bilder kommer.

Før presentasjonen slo Honda på stortromma med sitt V4-konsept og alle ventet på en stor overraskelse. Den kom bare i form av en futuristisk konseptsykkel som ser ut til å være langt unna produksjon. Hjulene mangler både eiker og nav. Mest interesse fikk dermed det nye sikkerhetssystemet som skal varsle hvis det befinner seg bilister i dødvinkelen. Våre utsendte reportere vil garantert fylle ut med detaljer utover formiddagen.

På linken under kan du se flere 2009-nyheter fra Honda.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser