Lite å gjøre i vinter?

Hvis du er i beita for noe å finne på i vinterhalvåret kan dette være en løsning: Den japanske modellprodusenten Tamiya har tatt frem en super-detaljert model av Honda CRF1000L Africa Twin. Modellen er laget i skala 1:6, er 39 cm lang, 15,8 cm bred og 25,5 cm høy når den står på midtstøtta.

Vanligvis pleier slike modeller å bli limt sammen, men Tamiyas supermodeller har både plast og metalldeler og det meste skrus sammen. Detaljer som fungerende teleskopgaffel i metallrør og bakdemper med demperstang i stål og fjær ferdig lakket i rødt, skikkelige gummidekk, kjede som bygges av 2 halvparter slik at det ser ut som et skikkelig rullekjede (OBS: Tamiya leverer også et kjedesett der du kan klinke sammen sideplater og ruller for optimal realisme!). Hjulene bygges av 4 separate deler for å få til det kompliserte eikemønsteret – det er i det hele tatt ikke måte på hva Tamiya har gjort for å få til en suveren modell av en suveren sykkel. OK, den er ikke billig – kvalitet er vanligvis ikke det. Men, når du har brukt time etter time på å bygge og lage finish og så ser det ferdige produktet – da skjønner du hvorfor modellen koster. Forresten – bildene er av modellen, ikke fullsize.
Du finner den på www.smallsize.no og prisen er 2198,-
Firmaet har også men lang rekke andre lekre Tamiya-modeller, blant annet en supermodell av Honda CB750 1969 – i den riktige gullfargen!!
Dette er bedre enn Lego!!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser